Hoppa till sidans innehåll

Seger trots premiärnerver

16 SEP 2013 14:37
Så var då serien äntligen igång, och som vi väntat. Frukten av två månaders träning skulle skördas och vi hade hoppats på en stark och rejäl inledning på säsongen.
  • Skapad: 16 SEP 2013 14:37

Förhållandena är dock lite annorlunda i år och underlaget har väl inte "satt sig" riktigt hos alla så en viss osäkerhet hängde i luften på Rajjens Bowling på lördagseftermiddagen. Ett gott lagarbete skulle vara nyckeln till seger och det är väl just så vi kan sammanfatta matchens sist serie. Joker hade skaffat sig en 9-6 ledning och skulle bara knyta ihop säcken i sista för att vinna premiären. Då gick istället allt våran väg. Oavgjort hade i det här läget varit godkänt men grabbarna ville mer än så. 5-0 i sista och segern var ett faktum. Otroligt skönt att vinna premiären på hemmaplan och jag hyser stor beundran för mina lagkamraters moral som vi visade idag.

Farmarlaget styrde bussen mot Linköping för att spela två matcher. Det resulterade i två överlägsna segrar och bra spel på flera händer. 6200 i första matchen och 6400 i andra och kan vi hålla den nivån i div 2 är jag beredd att satsa en selma på avancemang till våren.

Jag tar inte upp några individuella prestationer eftersom vi "Vinner tillsammans och förlorar tillsammans" 

Tack alla för en härlig premiär och lycka till nästa helg

Skribent: Karl-Johan Eliasson

Postadress:
BK Jösse - Bowling
Karl-Johan Eliasson, Christian Erikssons väg 35
67142 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kjeliasson@hotmail.c...

Se all info