Hoppa till sidans innehåll

Sammandrag i Örebro

23 SEP 2013 08:59
I helgen genomförde klubben sitt tredje elitseriesammandrag vilket resulterade i 3 poäng.
  • Skapad: 23 SEP 2013 08:59

Förra säsongen lyckades vi bara skrapa ihop 2 poäng per sammandrag så man skulle kunna säga att det var det bästa hittills. Men det var ändå en viss tomhet i kroppen på vägen hem. En poäng till hade känts mycket bättre men vi får helt enkelt hoppas på att den poängen inte blir avgörande när vi summerar säsongen till våren.

Första matchen gick allt våran väg och vi fick en mycket behaglig resa till en klar 17-3 vinst mot Sumpan. Här var det framförallt stabiliteten i laget som bäddade för resultatet. Men det var just stabiliteten som lyste med sin frånvaro i de två andra matcherna. Mot AIK gör vi en bedrövlig första serie där vi inte kan göra de justeringar som krävdes från första matchen. Vi tappar den med 4-1 men lyckas vända matchen till 8-7 ledning efter 3 serier. Då kändes det som vi skulle vinna matchen men vi gör återigen en dålig serie och vi får nästan vara glada med oavgjort.

Mot Stureby i sista matchen trodde jag på en rejäl uppryckning efter den svaga insatsen innan. Det brukar vara så vi fungerar men inte den här gången. Vi inleder alldeles för dåligt och ligger under med 8-2 efter halva matchen. Vi lyckas med lite tur hålla matchen levande inför sista och behövde nu en 5-0:a för oavgjort. Efter 7 rutor är ställningen just 5-0 till oss men vi orkar inte stå emot hela serien. Stureby är ca 300 poäng bättre än oss och det hade känts konstigt om vi hade fått med oss en poäng.

STABILITET får bli nyckelordet som vi tar med oss från Örebro. Det ska vi jobba på de närmaste veckorna för att bli bättre.

F-laget har däremot mängder av den varan och radade upp sin tredje raka storseger i div 2. Bågen F besegrades med 15-5 och Hjalle var klart bäst på dryga 900.

Skribent: Karl-Johan Eliasson

Postadress:
BK Jösse - Bowling
Karl-Johan Eliasson, Christian Erikssons väg 35
67142 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kjeliasson@hotmail.c...

Se all info